tirsdag den 22. april 2008

Lastbil på afvejeMellem vores jord og naboens marker er der en markvej, naboen har indraget mere og mere af markvejen til mark og vejen er derfor temmelig smal ...og ustabil. Det måtte en lastbil med 6 ton stabilgrus så sande da den forsøgte at bakke ned at vejen. Han kom for tæt¨på kanten og lastbilen var ved at tippe ned på vores mark med får og lam.
Flinke naboer kom til med rendegraver og kæder.... ikke at det kunne holde lastbilen som tippede mere og mere. Heldigvis for lastbilen stod en af vores hegnspæle lige på et heldigt (for lastbilen) sted. Hegnstråde sprang og det gjorde lastbilchaufføren også, men det var ud af førehuset... her kommer han flyvende.... læg mærke til de to sæt hjul til højre der så at sige ikke har kontakt med noget længere....
senere kom der en kæmpe kranvogn og satte kæder på og fik ham trukket på. Han kan være glad for at vores hegnspæl er banket 2 meter ned i jorden, ellers havde han nok ligget nede på marken med alle hjulene i vejret, og 6 ton stabilgrus spredt ud over det hele.

Ingen kommentarer: