lørdag den 1. december 2007

Henrik og den kedelige nyhed

Henrik har idag været på herlev og fået taget den afgørende blodprøve, og desværre var det ikke den bedste gave under træet. Han skal i Kemoterapi d. 17 dec, det er bare så ærgeligt, og vores jul hos min søster er aflyst, vi magter ikke rigtigt at skulle være sammen med en masse mennesker. Så change of plans... Mine forældre lægger hus til og det bliver så (heldigvis) kun os.
Vi havde store forventninger til 2 protekoller (forsøg) men de er lige blevet lukket da de gamle behandlingsmåder viser bedre resultater. Der er rigtig mange protekoller åbne, men der er ingen der passer til lige netop Henrik. Det smerter at se ham prøve at bevare det gode julehumør, når jeg ved at han inderst er helt i spåner. Vi skal videre, og vi skal igennem de næste 3 måneder med kemo.... øv

1 kommentar:

Else sagde ...

Øuuuu hvor er det trist læsning, troede det var vendt til det bedre men så kemo, og så lige til jul. Håber det virker godt på Henrik og/eller de finder nye protekoller præcis til Henriks behov.

Jeg ønsker at i, og specielt Valdemar, trods alt får en god Jul. Sender mine bedste ønsker om et godt nyt år for jer alle tre.